Едно незабравимо пътуване в Индия по кралски - Махараджа Експрес


06 Май 2016

 

Добре дошли на борда на Махараджа Екскпрес – един от най-луксозните влакове в света. Ако искате да направите екскурзия до Индия и държите на луксозни условия и първокласно обслужване, ето нашата препоръка.

 

 

Махараджа Експрес е един от най-луксозните хотели на релси. Няколко поредни години популярният влак получава престижната международна награда „Най-добър луксозен влак“. Такова пътуване със сигурност ще се превърне в едно от най-хубавите Ви и незабравими пътешествия. Маршрутите на влака ще Ви отведат до легендарните дестинации на Индия. „Перлите на Индия“ е най-краткият маршрут на Махараджа Експрес и един от най-луксозните начини да се насладите на символите на Индия в района на прочутия Златен триъгълник. Очакват Ви Старо и Ново Делхи, Агра с Тадж Махал, Джайпур с крепостта Амер и Националния парк Рантанбор с невероятните му диви обитатели. По-дългите маршрути на влака  ще Ви отведат до храмовете на Каджураху, до Варанаси, Удайпур или Момбай. Независимо кой вариант на пътуване ще изберете, едно е сигурно – пътешествието Ви в Индия на борда на Махараджа Експрес ще създаде ярки и незабравими спомени. Величествени крепости и дворци, добре съхранени свидетелства за несметни богатства, древни легенди за любов и власт, паркове за диви животни и  екзотични танцови изпълнения – всичко това е само част от Вашето луксозно пътуване, което ще Ви потопи изцяло в колоритната индийска култура. 

 

Приключението започва още преди да се качите на борда. Вие сте скъп гост, когото посрещат топло и уважително – с национална музика и танци и истински червен килим.  За нощувките си във влака можете да изберете между различни нива на комфорт и няколко категории настаняване  - от делукс кабини и до най-луксозния Президентския апартамент. Голяма част от времето си във влака ще прекарате в уютните ресторанти и барове. Тук Ви очакват изискана кухня и обслужване от най-висок клас.

 

 

 

Махараджа Експрес е истински символ на лукса, уникален пищен дворец на колела. Пожелаваме ви скоро да можете да си позволите това незабравимо пътешествие до Невероятната Индия. А дори да решите да разпределите бюджета си по друг начин, не забравяйте да ни се обадите. Ще ви предложим и много други варианти на незабравими пътувания до тази необятна и изключително интересна дестинация.  

 

Вижте нашите предложения за Индия и Света на Махараджите

 

 


Блог
Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах