Почивки в Гърция

  • Обща информация
  • Видео
  • Карта

Почивка в Гърция - Гърция е една от най-популярните и търсени Средиземноморски дестинации. Тя е уникално съчетание от културно наследство и природна красота, невероятен и непрекъснато променящ се пейзаж. Сезонът на ваканциите продължава тук от май до октомври, с пик през август. Най-любимите дестинации за почивка са гръцките острови: Санторини, Миконос, Родос, Крит, Закинтос, Парос, Скиатос, Лесбос, Лефкада, Самос, Парос, Кос, Наксос и др. Плажовете и оживените градчета на полуостров Халкидики също ще ви изненадат приятно и ще ви предложат отлични условия за почивка. Препоръчваме ви да пмислете за гръцката си почивка по-рано, за да резервирате при най-добри условия и цени.

виж още

Полезно е да знаете

Още факти:

Гърция ще ви предложи една от най-добрите Средиземноморски кухни. Големият брой слънчеви дни е съчетан с много мека зима. Ще ви зарадва и местното гостоприемство. Добрите ценови оферти в крилата на сезона правят достъпен лукса дори на най-изисканите хотели. Гърция предлага невероятно разнообразие от предложения за ваканции с яхти и островни приключения, ски курорти за зимни почивки и градски уикенди, вълнуващи маршрути по стъпките на древни герои и царе .

В Атина и Солун най-натоварените месеци са декември, януари, май, юни, септември и октомври. В морските курорти и по островите пикът на ваканционния сезон е от юни до края на септември, а ниският сезон продължава от ноември до април.
View Larger Map  |  Get Directions  |  View Bird's Eye
Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах