Ваучер подарък


11 Юни 2020

 

Направете оригинален и незабравим подарък! Подарете пътуване!

 

От уикенд в България до екзотична ваканция – с подаръчните ваучери на Посейдон Холидейс вашите близки и приятели имат свободата да изберат сами дестинацията и периода на тяхното пътешествие. Подарете им една мечта!

 

Условия за ползване на подаръчен ваучер

 

Подаръчните ваучери могат да се използват за всички туристически услуги, предоставяни в офисите на Посейдон Холидейс, без ограничения по вид – екскурзии, почивки, самолетни билети и т.н.

 

Туристическите услуги, по които се ползват ваучерите, подлежат на резервиране и потвърждение според Общите условия за организирано пътуване на Посейдон Холидейс ООД. Резервациите по тях преминават стандартните етапи на организирано пътуване – заявка, потвърждение, пътуване. За всяко пътуване се подписва Договор за организирано пътуване.

 

В случай, че подарената сума е по-малка от стойността на желаното пътуване, клиентът може да доплати разликата до по-високата стойност или да избере пътуване на по-ниска цена. За една резервация може да се използва и повече от един ваучер. В случай, че ваучерът е на стойност по-голяма от заявените услуги, разликата не подлежи на възстановяване, но може да бъде използвана за друга резервация.

 

  • По подаръчните ваучери не се възстановяват суми. 
  • Ваучерът не може да се заменя с неговата парична равностойност.
  • Подаръчните ваучери са валидни за срок една година от датата на закупуването им.

Блог
Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах