The Residense Zanzibar*****

Танзания / Остров Занзибар

Местоположение

Обвит сред 32 хектара тропически градини и собствен плаж, The Residence Занзибар ви потапя в блясъка на уединено убежище. Потопете се в божественото спокойствие, гостоприемство и приказна елегантност, вдъхновена от културата на Занзибар.

Предлага безплатен достъп до Wi-Fi и сателитна телевизия във всяка вила.

В стаите

Luxury Ocean Front Pool Villa ONE BEDROOM- 155 кв.м
Само на няколко крачки от плажа, тези красиво обзаведени вили разполагат с голям хол, водеща до частен басейн, обзаведена с маса и столове, канапе, и шезлонги с чадъри. Спалнята е с балдахин легло с кралски размери, и френски врати, водещи към палубата и басейна в рамка от панорамна гледка към океана. Просторната баня разполага двойни мивки, свободностояща вана и душ, която води към частна градина с външен душ.

Luxury Garden Pool Villa ONE BEDROOM- 155 кв.м
Тези красиво обзаведена вила води до градината, разполагат с голям хол, водеща до частен басейн, обзаведена с маса и столове, канапе, и шезлонги с чадъри. Спалнята е с балдахин легло с кралски размери, и френски врати, водещи към палубата и басейна в рамка от панорамна гледка към океана. Просторната баня разполага двойни мивки, свободностояща вана и душ, която води към частна градина с външен душ.

Prestige Ocean Front Pool Villa ONE BEDROOM- 194 кв.м
Разположен по протежение на палмовия бряг, тези красиви вили с една спалня. Предлагат спираща дъха гледка към океана от всяка стая, особено от свободностоящата вана в банята с безкраен панорамен морски пейзаж. Достъп до басейна от хола и спалнята.

Frangipani Ocean Front Pool Villa TWO BEDROOM- 234 кв.м
Тази вила разполага с две спални помещения с големи двойни легла, всяка от тях със собствен санитарен възел, разполага с голям дневен тракт, която се простира до частен басейн, обзаведена с маса и столове, канапе и шезлонги и гледка към океана;

Frangipani Garden Pool Villa TWO BEDROOM- 234 кв.м
Тази вила разполага с две спални помещения с големи двойни легла, всяка от тях със собствен санитарен възел, разполага с голям дневен тракт, която се простира до частен басейн, обзаведена с маса и столове, канапе и шезлонги и гледка към градината;

Presidential Pool Villa TWO BEDROOM- 468 кв.м
Изключителна и изискана вила, предлага лукса на пространството и неприкосновеността на личния живот.Изключително голяма всекидневна разполага с просторна трапезария, в допълнение към зоната за отдих, и води към огромна палуба, където можете да се излежавате на шезлонги, засенчени от чадъри и да се разхладите в 35 кв.м личен плувен басейн. Двете спални разполагат със собствен санитарен възел, всяка с допълнителен външен душ и зашеметяваща гледка към лазурните океански води.
цена от 2295 € /4489 лв./
Цената включва
  • самолетeн билет София - Занзибар – София, през транзитно летище
  • включени летищни такси и багаж по полетите
  • 7 нощувки в хотел по избор на остров Занзибар на съответната база изхранване
  • трансфери летище – хотел – летище на остров Занзибар;
  • медицинска застраховка
Цената не включва
  • екскурзии на остров Занзибар срещу допълнително заплащане
  • виза за Танзания - около 50 щатски долара
  • застраховка отмяна на пътуване - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора.

Още цени за хотела

  • Пакетна цена на човек за 7 нощувки със закуски и вечери

Още хотели по офертата

Villa Kiva***
цена от 1377 € /2693 лв./
Paradise Beach Resort***
цена от 1563 € /3057 лв./
Sea Cliff Resort and SPA*****
цена от 1443 € /2823 лв./
Karafuu Beach Resort****
цена от 1497 € /2928 лв./
Dhow Inn****
цена от 1537 € /3006 лв./
Fruit & Spice Wellness Resort Zanzibar*****
цена от 1581 € /3092 лв./
Dream of Zanzibar*****
цена от 1674 € /3274 лв./
Sultan Sands Island Resort****
цена от 1681 € /3288 лв./
Double Tree By Hilton Nungwi****
цена от 1699 € /3323 лв./
Royal Zanzibar Beach Resort*****
цена от 1979 € /3871 лв./
Melia Zanzibar*****
цена от 2199 € /4301 лв./
назад към Почивка в Занзибар

Специални предложения
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах